Skip to content
Anna Bern22 feb 20211 min read

Centigo Skåne söker fler ”kontorsbyggare”

För snart tolv år sedan närmade jag mig examen från universitetet. Då sökte jag en arbetsplats som inte bara skulle ge mig möjlighet att utvecklas och göra roliga saker på jobbet utan som även skulle ha starka värderingar och en härlig företagskultur. Jag hittade Centigo och kände direkt att ”här vill jag jobba!”. Den känslan sitter kvar än idag.

Sedan drygt två år tillbaka är jag med och bygger upp Centigos kontor i Malmö. Att vi har ett kontor i Öresundsregionen är ett väldigt tydligt exempel på det ambitionsdriv och kollektiva ledarskap som är så viktiga delar av vår företagskultur. Det finns ingen VD eller ledningsgrupp som ”uppifrån” har bestämt att Centigo ska ha ett kontor i Malmö för att det är strategiskt riktigt utan vårt kontor finns för att jag och mina kollegor har som ambition att få det här kontoret att flyga – för vi vill både jobba på Centigo och bo i Skåne! Hur vi ”bygger” vårt kontor är kollektivt ledarskap på riktigt – just nu åtta individer som tar gemensamt ansvar för vår affär, vår utveckling och vår kultur.

Men självklart vill vi bli fler!

Är du (eller känner du någon som är) en affärsdriven och lösningsorienterad konsult som vill vara med och expandera Centigos närvaro i Öresundsregionen? Vi söker dig som skulle trivas i en nätverksorganisation utan chefer eller formella hierarkier och som känner att det är dags att ta steget till ett expansivt och framgångsrikt konsultföretag. Du kommer att bli en viktig del i vårt ”kontorsbygge” och få alla möjligheter att få vara med och påverka både din och Centigos utveckling.

Läs mer och ansök här

Läs mitt tidigare blogginlägg om kollektivt ledarskap

 

avatar

Anna Bern

Managementkonsult och team lead

RELATERADE ARTIKLAR