Skip to content
Centigo12 dec 20222 min read

Ständig utveckling och spännande uppdrag inom retail - nu firar Shirin 12 år på Centigo

På Centigo kan ditt nätverk och din entreprenörsanda leda dig på vägen mot framgång. Det innebär också att vi kan erbjuda många olika utvecklingsvägar för våra medarbetare. Det är en av anledningarna till att vi har ett helt gäng av fantastiska medarbetare som har jobbat på Centigo i över 10 år. Shirin Tagavi är en av dem!

Hej Shirin! Berätta, hur har din resa på Centigo sett ut?

Jag firar snart 12 år på Centigo och det har hunnit hända mycket under dessa år! Jag jobbade med retail även innan jag började på Centigo så en hemvist inom retail och dagligvaruhandeln föll sig naturligt. De första åren fokuserade jag i huvudsak på att bli en så bra konsult som möjligt genom att utveckla mitt konsulthantverk samtidigt som jag skapade mig en bredare och djupare förståelse för retailaffären. Allt eftersom jag blev tryggare i mina egna leveranser lockades jag av att vara med och utveckla Centigo i större utsträckning. Min ambition ledde mig till en Business Team Lead roll med ett primärt fokus på att utveckla affärer och medarbetare med inriktning mot ledarskap, coaching och affärsutveckling. Sedan ett par år innehar jag en Client Director roll inom Centigo med högre grad av fokus på kund- och marknadsbearbetning utöver egna spännande kunduppdrag.

Vad är du mest stolt över att ha bidragit med på Centigo?

Det fantastiska med att jobba inom retail är att vi oftast jobbar med förflyttningar som på ett eller annat sätt är påtagligt för slutkonsumenten, något vi alla i egenskap av konsument kan märka av i våra kundresor. Det kan till exempel handla om tillgängligt sortiment, tillgänglighet av tjänster i fysisk butik/e-handel som förhöjer eller förenklar vår kundresa! Att som privatperson få nyttja tjänster som vi på Centigo hjälper våra kunder att utveckla och tillgängliggöra, gör mig både stolt och glad mest hela dagarna!

Det finns antagligen många anledningar varför du har valt att jobba kvar på Centigo i så många år, kan du dela med dig av en av de främsta?

Centigos värdegrund och fundament är och har varit helt och hållet central för min trivsel på Centigo. Den genuina tilltron till individen i kombination med frihet under ansvar skapar ett unikt växthus för människor, framför allt om man tillåter sig själv att vara framåtlutad och möjlighetsorienterad! Genom att anpassa och justera ambition med hänsyn till livssituation har Centigo kunnat vara en arbetsplats för alla faser i mitt liv hittills!

Tack för att du delar med dig av din resa på Centigo Shirin! 

Kontakta Shirin Tagavi

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR