Skip to content
Amanda Sundquist
Centigo24 jun 20242 min read

Årets Konsult - Amanda Sundquist

Grattis till Årets Konsult Amanda! 

I januari 2022 började Amanda Sundquist på Centigos Konsultprogram. Sedan dess har Amanda utvecklats inom bygg- och fastighetsbranschen där det vuxit fram ett intresse av att driva på förändringen mot digitalisering och effektivisering. Genom hela sin karriär på Centigo visat på en positiv inställning och ett inkluderande ledarskap. Nu har hon fått utnämnandet Årets konsult!


Hur löd motiveringen? 

Det var oerhört starkt att höra så fina ord från sina kollegor. Motiveringen var relativt lång men innehöll bland annat delar om att jag har ”en förmåga att med lugn och kämparanda lösa komplexa projekt” samt att jag ”ständigt strävar efter förbättring och utveckling av Centigos interna program vilket inte bara har höjt standarden utan också fungerat som en katalysator för företagets framsteg”. Jag blir tårögd av att läsa det, TACK!  

Hur väl stämmer motiveringen överens med vad som motiverar dig personligen? 

Jag måste erkänna att jag alltid haft ett starkt driv till att lösa komplexa utmaningar vilket jag anser är en stor del av vad konsultyrket handlar om. Jag brinner också för att skapa starka relationer till människor vilket jag tror och hoppas leder till värdefulla affärsmöjligheter som gynnar både Centigo och våra kunder. Jag tror att mitt engagemang för det jag gör märks och att det kan vara en av anledningarna till den ärofyllda nomineringen från mitt team.  

Berätta lite mer om dig själv och din bakgrund 

Jag är född och uppvuxen i Västerås och flyttade efter det utomlands några år där jag jobbade som reseledare och skidguide, perfekt för en extrovert människa som jag! Efter det bytte jag sommar, sol och snö till 7 år på Västkusten där kärleken till Göteborg och kusten dolde medvetenheten om regn och blåst på tvären. Där blev det studier inom företagsekonomi och management, och sedan jobb som försäljningschef på ett IT-bolag inom webbhotellsbranschen. Till slut begav det sig upp mot Stockholm och Mellansverige igen för att i januari 2022 börja på Centigo. Sedan dess har jag fått möjligheten att jobba med flera spännande kunder och driva utvecklande initiativ internt. Utöver jobb roar jag mig med vänner och familj, god mat och dryck samt en och annan golfrunda.  

 

Finns det något som du vill fortsätta utvecklas inom och brinner lite extra för? 

Jag vill ständigt utvecklas inom allt jag gör och får möjligheten till det tack vare alla fantastiska kollegor jag har runt mig. Utan dem hade det aldrig varit möjligt att utvecklas i den takt som jag gör.  

Ledarskap och coachning har jag tidigare arbetat med och är ett stort intresse att fortsätta utvecklas inom. Att hjälpa andra att växa, och samtidigt själv utvecklas är något jag värdesätter högt! Därav hoppas jag framöver kunna ta en mer ledande roll inom företaget.  

 

Under de senaste åren har även jag fått möjligheten att utvecklas inom bygg- och fastighetsbranschen där det vuxit fram ett intresse av att driva på förändringen mot digitalisering och effektivisering. I övrigt är människor det jag brinner lite extra för och fortsätter gärna att jobba med förändringsledning, vilket flera av mina projekt har inneburit. 

 

Vad ska du göra i sommar? 

I sommar har jag en massa roligheter inplanerade men ska även ge mig tid till återhämtning efter en intensiv vår. Det blir både en sväng till Spanien, Stockholms skärgård och så ska jag på bröllop i Norrland. Sol, bad och golf håller jag tummarna för! Man måste ju träna hårt inför BWG Masters – företagets årliga golftävling! 

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR