Skip to content
vilma skog
Vilma Skog26 jun 2024< 1 min read

Vilma Skog som Projektstöd

Mitt första uppdrag var i en roll som projektstöd hos en kommun där jag var en del av en teamleverans tillsammans med andra kollegor.

Uppdraget var att genomföra en förstudie vilket innebar omfattande
processkartläggningar för att skapa en klar bild av kommunens nuvarande arbetsprocesser och identifiera områden för förbättring. Min roll innebar bland annat att dokumentera processkartläggningar och ta fram en nulägesanalys och strategiska vägval.

Det var ett roligt och lärorikt första uppdrag, särskilt eftersom förstudier ofta resulterar i olika strategiska vägval som kan vara början på en spännande förändringsresa. Dessutom var det väldigt värdefullt att arbeta i team med erfarna kollegor och bidrog till min professionella utveckling.

Läs mer om Konsultprogrammet och hur du ansöker här.

avatar

Vilma Skog

RELATERADE ARTIKLAR