Skip to content
Lisa Lindahl21 mar 20221 min read

3 snabba med Lisa Lindahl

Lisa Lindahl är managementkonsult inom affärsenheten Business Transformation och berättar om varför hon kom till Centigo och vad hon brinner för i sitt arbete.

Vad lockade dig att börja på Centigo?

Det som lockade mig att börja på Centigo var möjligheten att få jobba med olika intressanta kunder och få testa många varierande roller, men också att få tillhöra ett företag med en så stark och engagerande företagskultur. Det kändes som det perfekta första jobbet efter universitetet då jag var väldigt taggad på att få lära mig så mycket som möjligt och så brett som möjligt. Detta har jag verkligen fått göra och gör fortfarande. 

Berätta mer om ditt nuvarande uppdrag inom fastighetsbranschen. Vad händer i den just nu?

Idag jobbar jag med affärsutveckling och projektledning hos min kund inom fastighetsbranschen. Det är ett jätteroligt uppdrag hos en väldigt spännande kund! Idag skulle jag säga att några av de områden som är i stort fokus inom fastighetsbranschen är lokalutnyttjande, erbjudandet av coworking, hållbarhet och innovation. Det är en spännande bransch där det händer mycket just nu. Min bild är att fastighetsbranschen tidigare har legat lite efter gällande digitalisering och innovation, men nu börjar arbetet med dessa frågor verkligen ta fart.

Du tillhör affärsenheten Business Transformation på Centigo. Vilka frågeställningar tror du kommer att vara viktigast inom Business Transformation på fem års sikt?

Det som känns som den mest självklara frågeställningen som alla bolag måste ta sig an är den hållbara omställningen som behöver göras kommande år. Jag har precis börjat på ett nytt projekt inom just hållbarhetsfrågor hos min kund och det är en fråga jag tror kommer bli större i alla våra projekt på såväl Centigo i stort som inom Business Transformation.

avatar

Lisa Lindahl

Managementkonsult - affärsutveckling och projektledning

RELATERADE ARTIKLAR