Skip to content
Emma Thiel12 okt 20221 min read

Första nyexade konsulten på plats i Malmö - Möt Emma.

Emma Thiel har nyligen börjat Konsultprogrammet, men till skillnad från hennes kollegor från programmet har Emma precis flyttat till Skåne. Hon blir därmed den första nyutexaminerade konsulten att börjaCentigos kontor i Malmö. Här berättar hon om sin första tid hos Centigo i Malmö, och vad som lockade med Skåne.

Varför just Centigo i Malmö? 

Jag tycker mycket om Malmö som stad och ville testa något nytt efter examen, och samtidigt är Malmö-kontoret  i en väldigt spännande fas. Vi växer i storlek och jag vill vara en del av den tillväxtresan. Dessutom känns det roligt och utvecklande att vara den första nyutexaminerade konsulten att börja i Malmö, och att få vara med och etablera Konsultprogrammet i här nere.  

Hur har dina första veckor på Malmökontoret varit? 

De har varit toppen! Jag har både hunnit börja på mitt första projekt, delta i teambuildingaktiviteter och en gemensam AW. Det är en härlig grupp med Centigokollegor som arbetar från vårt kontor i Malmö och det märks att alla brinner för att bidra till Centigos fortsatta etablering i Skåne. Vi sitter på ett jättefint kontor - där man gärna får hälsa på oss om man har vägarna förbi.  

Berätta om ditt första uppdrag! 

Jag jobbar tillsammans med en kollega härifrån Malmö-kontoret i projektet. Min roll är som projektkoordinator och jag ansvarar bland annat för att koordinera utbildningar för kundens medarbetare. Vi jobbar både med kunden och en tredje aktör som levererar en lösning till kunden, och det har hittills varit både roligt och lärorikt. 

Jag är sugen på att gå Konsultprogrammet och börja på Centigo i Malmö, hur gör jag? 

Vad roligt! Först söker du till Konsultprogrammet via vår hemsida - vi rekryterar både på hösten och i början på året. När du söker kan du berätta att du specifikt är intresserad av att börja i Malmö. Vi hälsar även på ute på universitet och högskolor lite nu och då. Kom gärna och prata med oss då om du befinner dig i närheten! 

Kontakta Emma Thiel

Läs tidigare blogginlägg om min kollega Gustaf

avatar

Emma Thiel

RELATERADE ARTIKLAR