Skip to content
Joel Sahlén
Centigo06 dec 20222 min read

Under sina 14 år har Joel valt om Centigo många gånger tack vare utvecklingsmöjligheterna, människorna och kulturen

Under hösten presenterar vi några av alla våra fantastiska medarbetare som jobbat hos oss i över 10 år. Joel Sahlén började på Konsultprogrammet 2009 och har jobbat på Centigo sedan dess!

Hej Joel! Berätta, hur ser din roll på Centigo ut idag?

Jag har idag rollen Business Lead och är ansvarig för en av våra affärsenheter som heter Project Excellence. Utöver det arbetar jag själv med olika typer av kunduppdrag och jag ansvarar också för att stötta några kollegor i deras uppdrag. En mycket rolig mix av arbete!

Hur har den förändrats sedan du började för snart 14 år sedan?

Jag började direkt efter studierna på Centigos Konsultprogram. I början fokuserade jag huvudsakligen på leverans i varje enskilt uppdrag och att bygga en bred konsultgrund. Det började med mindre delansvar i projekten och allt eftersom tog jag större ansvar och egna projektledarroller. Efter några år började jag även leda mer juniora kollegor i uppdrag.

Uppdragsmässigt har jag haft en rolig blandning av kunduppdrag som bl.a. har omfattat processutveckling, förändringsledning, problemanalys, governance-utveckling och supply chain-utveckling. På senare år har jag också haft medarbetaransvar och tagit ett större internt ansvar för Centigos utveckling vilket har varit fantastiskt roligt och inspirerande.

14 år är lång tid men jag trivs fantastiskt bra och har ”valt om” Centigo flera gånger!

Det finns antagligen många anledningar varför du har valt att jobba kvar på Centigo i så många år, kan du dela med dig av en av de främsta?

Möjligheten att få arbeta med så inspirerande och professionella kollegor som är generösa och vill hjälpa varandra. Det finns så många som jag genuint tycker om. Det var människorna och kulturen som gjorde att jag fastnade för Centigo på ett studentmingel för 14 år sedan och det är samma anledningar idag som gör att jag stannar kvar!

Vad är du mest stolt över att ha bidragit med på Centigo?

Att jag fått vara med och bygga och föra vidare vår starka kultur. Jag är övertygad om att den är en viktig del i att kunderna ger oss höga betyg i NPS-mätningar tillsammans med kommentarer som ”era konsulter tar ett oväntat stort personligt ansvar”, det gör mig stolt att arbeta på Centigo!

Om du blickar framåt, vad ser du som ditt nästa steg i din utveckling på Centigo?

Fokusera mer på mina styrkor och utifrån det ta ett ännu större ansvar för att utveckla både Centigo och för att lösa våra kunders utmaningar i en alltmer komplex värld!

Tusen tack för att du delar med dig av din resa på Centigo Joel! 💚

avatar

Centigo

RELATERADE ARTIKLAR