Skip to content
Vladislav Tolstoys
Vladislav Tolstoy26 jun 2024< 1 min read

Vladislav Tolstoys som Kravanalytiker

I början av min karriär som konsult fick jag möjligheten att ta på mig rollen som kravanalytiker i ett spännande förstudieprojekt hos en av våra större kunder. Uppdraget fokuserade på att utforska och förstå hur ett nytt AI-baserat system kunde integreras i kundens komplexa IT-arkitektur och vilka behov som fanns hos användarna.

Min roll som kravanalytiker innebar att djupdyka i kundens nuvarande systemlandskap, samla in krav från olika avdelningar och identifiera potentiella tekniska och användarmässiga utmaningar. Att få ta på mig denna roll ensam gav mig en unik möjlighet att utvecklas genom att hantera ett stort ansvar på egen hand, vilket var både utmanande och utvecklande. Projektet har även lett till att jag i dag är ute på två ytterligare AI-projekt. 

Läs mer om Konsultprogrammet och hur du ansöker här.

avatar

Vladislav Tolstoy

RELATERADE ARTIKLAR